<h2>ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ!</h2><p>Οικοδομικές εργασίες απο την αρχή έως το τέλος της οικοδομής.</p> <h2>ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ!</h2><p>Οικοδομικές εργασίες απο την αρχή έως το τέλος της οικοδομής.</p> <h2>ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ!</h2><p>Οικοδομικές εργασίες απο την αρχή έως το τέλος της οικοδομής.</p> <h2>ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ!</h2><p>Οικοδομικές εργασίες απο την αρχή έως το τέλος της οικοδομής.</p> <h2>ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ!</h2><p>Οικοδομικές εργασίες απο την αρχή έως το τέλος της οικοδομής.</p> <h2>ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ!</h2><p>Οικοδομικές εργασίες απο την αρχή έως το τέλος της οικοδομής.</p>
Previous Next
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ - ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ - ΠΛΑΚΑΚΙΑ

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ | ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Λούπος Λευτέρης



Το συνεργείο μας με την πολυετη εμπειρια και την τεχνογνωσια εργάζεται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη αλλά και τις κατασκευαστικές ιδιορρυθμίες της οικοδομής.
 
Ανακαινίζουμε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (καταστήματα, ξενοδοχεία, κατοικίες). Μπορούμε να παρέμβουμε στο οικοδόμημα σε όποια φάση βρίσκεται. Αναπαλαιωνουμε ολες τις παραδοσικές πέτρινες κατοικίες δίνοντας την παλιά αιγλη των οικοδομών.
 
Ανακαινίσεις κατοικιών
Αναπαλαιώσεις
Γενικές ανακαινίσεις χώρων
Ανακαινίσεις εξωτερικών – εσωτερικών χώρων

Τοποθετήσεις μαρμάρων, πλακιδίων ανακαινίσεις μπάνιων, ανακαινισεις κουζινών.
 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ
 

 

Παρακάτω έχετε την δυνατότητα να δείτε κάποια από τα έργα μας.
 

 

ΠΛΑΚΑΚΙΑ

 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ:
Μυτιλήνη, Λήμνο, Χίο, Σκύρο, Σκόπελο, Σκιάθο, Αλόννησο, Οινούσσες, Ψαρά, Κω, Ρόδο, Κάλυμνο, Αθήνα